UFO'ları gören eski devlet yetkilileri bir araya gelerek açıkladılar: 'UFO'ları araştıran gizli bir teşkilat var'

roswell ufo kazası, ufo'lar gerçek mi, ufo'lar var mı, uzayda hayat var mı, mavi kitap projesi, project blue book, rendlesham olayı, brezilya, yağmur ormanları, amazon ormanları, gerçek uzaylı görüntüleri,


'UFO'ları araştıran gizli bir teşkilat var'


ABD’de merakla beklenen UFO konferanslarından biri geçtiğimiz hafta sonu Las Vegas kentinde gerçekleştirildi. ABD ordusundan emekli askerlerin sunum yaptığı konferansta, konuşmacılar hükümeti UFO’lar hakkındaki bilgilerin üzerini örtmekle suçladı, Dünya dışı varlıkları araştıran gizli bir kurum olduğunu belirtti.

Smithsonian Enstitüsü’ne bağlı Ulusal Atomik Test Müzesi’nde gerçekleştirilen konferansın en çok ilgi çeken kısmı, geçmişte orduda yer almış ve UFO’lar hakkında bilgileri olduğunu savunan emekli askerlerin konuşmacı olarak yer almasıydı.

ABD Hava Kuvvetleri’nden emekli Albay Charles Halt, konuşmasında ‘federal hükümetin UFO’lar hakkındaki bilgileri sakladığını, hatta uzaylıların Dünya’yı ziyareti gibi konularda ilgilenmesi için gizli bir kurumla anlaşmalı olduğunu’ öne sürdü.

Halt, 200 kişinin dinlediği konuşmasında, “Bir kurumla çalıştıklarına inancım çok güçlü. UFO’lar hakkındaki bilgileri saklamaya çalışıyorlar” dedi.

Konferansta Halt’ın yanı sıra, ABD’nin İkinci Dünya Savaşı’nın ardından 1950-60’lı yıllarda gerçekleştirdiği en geniş kapsamlı UFO araştırması olan “Project Blue Book”ta yer almış iki isim de yer aldı. Ayrıca, İngiltere Kraliyet Hava Kuvvetleri’nde görev almış ve tarihe ‘Rendlesham Olayı’ adıyla geçen UFO gözleminde bulunmuş emekli askerler de konuşma yaptı.



5 Mart 2004 tarihinde Meksikalı savaş pilotlarının karşılaştığı ve çok uzun tartışmalara neden olan ufo görüntüsü
5 Mart 2004 tarihinde Meksikalı savaş pilotlarının
karşılaştığı ve çok uzun tartışmalara neden
olan UFO görüntüsü
“BAŞKA BOYUTLARDAN GELİYOR OLABİLİRLER”

Halt, UFO’ların Dünya dışı gezegenlerden veya başka boyutlardan gelebiliyor olabileceğini ifade etti ve şu ifadeleri kullandı: “UFO’ları araştırmaları için birçok insan hükümetin bir kurumu görevlendirmesini bekliyor... Size şunu söylemeliyim ki böyle bir teşkilat zaten var. Bu teşkilat yıllardır birçok istihbarat ajansının bile bilmediği bilgileri saklıyor. Sizce de bu korkutucu değil mi?... Birçok olay hakkında bilgiler kayboldu. Ama aslında hiçbiri kaybedilmiş değil” dedi.

Halt, rütbesi ve emekli olduktan sonra sahip olduğu mesleklerden dolayı bugüne kadar araştırmalarından dolayı rahatsız edilmemiş olabileceğini söyledi.

Müzenin CEO’su ve eski bir savaş pilotu olan Allan Palmer, “Bugün burada olan kişiler olarak önemli ortak özelliklerimiz var. Hepimiz ülkemize yıllarda hizmet verdik bu konuda her zaman ciddi davrandık” dedi. Palmer, “Burada konuşan insanlar çok üst düzey rütbelere ve yetkilere sahipti. Her biri profesyonel ve işlerini bilen insanlar” ifadesini kullandı.

‘MAVİ KİTAP PROJESİ’


Devamını sadece abonelerimiz okuyabilirler. Abone iseniz devamını okumak için buraya tıklayınız. Abone olmak için buraya tıklayınız.





Uzay ve dünya dışı yaşam konularında birbirinden dikkat çekici yayınlar www.SpaceExplorer.TV sitemizde

0 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.